Dobrodošli

Vinarija porodični podrum "Nedin"

Traminac

TraminacVeoma lagano i aromatično vino slamnasto žute boje, dobre refleksije sa odličnom pokretljivosti u čaši. Karakteristične sortne odlike Traminca lako se prepoznaju: mirisi zove, belog cveća i dinje, kao i blagi dodiri arome tropskog voća.

Opširnije...

Cabernet Saugvinon

Cabernet SaugvinonCabernet Sauvignon je vrlo lepo suvo crno vino. Odlikuje se tamnocrvenom rubin bojom, punije je i pije se nakon godinu dana, pošto vino odleži u buradima.

Opširnije...

Beli krst

Beli krst

Stono mirno belo vino, kupaža Rajnskog rizlinga, Burgundac beli, Italijanskog rizling i Muskat otonela. Vino je bistro, žućkasto-zelenkaste boje, voćno-cvetnog mirisa i ukusa.

Opširnije...

Merlot

MerlotMerlot je vino duboke rubin crvene boje sa ljubičastom senkom po ivicama. Veoma je kompleksno vino čije arome podsećaju na kafu, čokoladu, kao i elegantne arome hrasta koje su lepo ukombinovane sa voćnim mirisima.

Opširnije...

Beli Burgundac

Beli Burgundac

Burgundac beli je visoko kvalitetno vino. Cvetni miris i voćni ukus čine ovo vino čudesnim napitkom. Vino ima sivožutu boju sa zelenkastim tonovima, dobre je prozirnosti.

Opširnije...

Vera

Vera

Stono mirno crveno vino, kupaža Cabarnet sauvignona i Merloa. Vino je bistro, tamno crvene boje, voćno-cvetnog mirisa i ukusa.

Opširnije...

Italijanski rizling

Italijanski rizlingItalijanski rizling je vodeća vinska sorta koja se jako dobro prilagodila našim uslovima, tako da redovno rađa i nema velikih oscilacija u kvalitetu. Vino koje dobijamo od Italijanskog rizlinga je kvalitetno, odlikuje se zeleno-žutom bojom, čistim vinskim mirisom i harmoničnim ukusom.

Opširnije...